Φούρνοι

Εδώ θα βρείτε τον κατάλογο όλων των διαθέσιμων συσκευών.

Μετάβαση στον κατάλογο όλων των συσκευών

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι της Siemens προσφέρουν καινοτόμο τεχνολογία και κομψό design, εγκατεστημένοι είτε σε ψηλό ντουλάπι είτε κάτω από τον πάγκο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις κουζίνες αυτές κάτω από την επιφάνεια εργασίας και με την ίδια μονάδα ελέγχου να χειρίζεστε και τη βάση εστιών από πάνω.

Με μια ελεύθερη κουζίνα υψηλής τεχνολογίας της Siemens, είστε τέλεια προετοιμασμένοι για το μαγείρεμα και το ψήσιμο.

Τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο με θερμό αέρα 4D και σύστημα εξαγωγής.

Απόλυτη ευελιξία επιλογής του επιπέδου στο οποίο θέλετε να ψήσετε. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία που έχει αξιοποιηθεί για το μοτέρ, ο ανεμιστήρας θέρμανσης διασφαλίζει την ιδανική κατανομή της θερμότητας σε ολόκληρο το εσωτερικό του φούρνου. Τα φαγητά σας γίνονται ακριβώς οπως τα θέλετε, ανεξάρτητα αν μαγειρεύονται στο επάνω, το μεσαίο ή το κάτω επίπεδο του φούρνου.

Δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε ξανά σε ποιο επίπεδο να βάλετε τη λαδόκολλα. Ότι κι αν ψήσετε, θα βγει τέλειο με το βολικό σύστημα εξαγωγής. Ευελιξία σε όλα τα επίπεδα.

Τα καλύτερα αποτελέσματα, ευκολότερα από ποτέ.

Χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες bakingSensor και roastingSensor Plus, τα κρέατα και όλα τα ψητά σας θα γίνουν απλά τέλεια. Με τρία διαφορετικά σημεία μέτρησης, το καινοτόμο θερμόμετρο ψησίματος μετράει με ακρίβεια τη θερμοκρασία στο εσωτερικό των ψητών σας, ώστε να καθορίζει πότε το φαγητό έχει φτάσει στην τελειότητα.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του bakingSensor, όλη η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Ο αισθητήρας bakingSensor μετρά τα επίπεδα υγρασίας μέσα στο φούρνο για να υπολογίζει πότε είναι έτοιμο το φαγητό.

Αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού activeClean. Για την τέλεια κουζίνα.

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματά σας ακόμη περισσότερο. Χάρη στο activeClean® δεν χρειάζετε να προβληματίζεστε πλέον για το καθάρισμα του φούρνου. Απλά πιέστε ένα κουμπί και ο φούρνος αυτοκαθαρίζεται. Με μία διαδικασία γνωστή ως πυρόλυση, ο φούρνος θερμαίνεται σε πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία που μετατρέπει τα υπολλείματα τροφών μέσα στο φούρνο σε στάχτη. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να σκουπίσετε απλά το φούρνο. Δεν είναι μόνο ο πιο αποδοτικός τρόπος να καθαρίζετε ολόκληρο το εσωτερικό του φούρνου - ακόμα και τις νέες σχάρες και ράγες που είναι ανθεκτικές στην πυρόλυση - αλλά είναι και ο πλέον βολικός. Χάρη στο activeClean® γίνεται πραγματικότητα.

activeClean

Δείτε κάθε πιάτο καθαρά. Φωτισμός αλογόνου και LED

Φωτισμός LED

Το είδος φωτισμού ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο. Από στάνταρ εσωτερικό φωτισμό αλογόνου μέχρι φωτισμό LED, το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετική ορατότητα του φαγητού.

cookControl Plus: Προεγκατεστημένες ρυθμίσεις που εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.

Θέλετε να μαγειρεύετε σαν επαγγελματίας, χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία, τώρα μπορείτε. Με το cookControl Plus, η Siemens ενσωμάτωσε στο φούρνο σας ένα βιβλίο συνταγών μαγειρικής.

Η λειτουργία cookControl Plus του φούρνου ή της κουζίνας σας, σας προτείνει επιμέρους ρυθμίσεις για τέλειο μαγείρεμα. Αρκεί απλώς να επιλέξετε το φαγητό που επιθυμείτε και να πληκτρολογήσετε το βάρος. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει ο φούρνος ή η κουζίνα σας. Το cookControl Plus φροντίζει ώστε να έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, για μεγάλη ποικιλία πιάτων.

Στη σωστή θερμοκρασία, αμέσως. Φούρνοι Siemens με γρήγορη προθέρμανση.

Τέλος στην κουραστική αναμονή μέχρι ο φούρνος να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία! Απλά ανάψτε τη γρήγορη προθέρμανση - η απάντηση της Siemens στην αναμονή μέχρι να ζεσταθεί ο φούρνος.

Ενεργοποιώντας ταυτόχρονα πολλά θερμαντικά στοιχεία, οι φούρνοι της Siemens με γρήγορη προθέρμανση φτάνουν στην επιθυμητή θερμοκρασία πολύ γρήγορα. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος, ενώ εσείς απολαμβάνετε πολύ πιο γρήγορα μια πεντανόστιμη πίτσα, ένα λαχταριθστό κέικ ή ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας.

Αποδοτική διαχείριση σπιτιού με φούρνους Siemens.

Η βιωσιμότητα και η υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων είναι σημαντικά ζητήματα για τη Siemens. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία μειώνει σταθερά την κατανάλωση ενέργειας των φούρνων της και θέτει συγκεκριμένα πρότυπα αποδοτικότητας συσκευών. Για παράδειγμα, στη Siemens αναπτύξαμε το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης eco με ειδική τεχνολογία ελέγχου της θερμοκρασίας ειδικά για εξοικονόμηση ενέργειας κατά το ψήσιμο σε ένα επίπεδο.

Με τους μοντέρνους, ενεργειακά αποδοτικούς φούρνους Siemens, μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος – χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση ή την ευκολία.

Απλώς γρήγορα. Με varioSpeed και coolStart.

100% γεύση σε έως και 50% λιγότερο χρόνο. Με τις λειτουργίες varioSpeed andκαι coolStart είναι εύκολο να διπλασιάσετε την ταχύτητα - το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε ένα κουμπί. Η ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων βοηθάει και πέρα από το ξεπάγωμα και το ζέσταμα. Προσθέτοντας θέρμανση από τα μικροκύματα στον επιλεγμένο τρόπο θέρμανσης, μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να ετοιμαστεί το φαγητό στο φούρνο. Χωρίς να χάνει τη γεύση του. Επιπλέον, η λειτουργία coolStart επιταχύνει το μαγείρεμα κατεψυγμένων φαγητών - χωρίς να απαιτείται προθέρμανση. Έτσι εξοικονομείται χρόνος και πολύτιμη ενέργεια.

Ο ιδανικός βοηθός στην κουζίνα. Φούρνοι Siemens με ηλεκτρονικό σύστημα ψησίματος cookControl.

Το cookControl σε ένα φούρνο της Siemens

Θέλετε να μαγειρεύετε σαν επαγγελματίας, χωρίς να μπαίνετε σε πολλούς μπελάδες; Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία, τώρα μπορείτε καθώς με το cookControl, η Siemens ενσωμάτωσε στο φούρνο σας ένα βιβλίο συνταγών μαγειρικής.

Αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματου ψησίματος προσφέρει έως και 70 προγράμματα, για να μαγειρεύει τέλεια το κρέας και το ψάρι. Εσείς επιλέγετε απλώς το πρόγραμμα, εισάγετε το βάρος του φαγητού και ρυθμίζετε τις προτιμήσεις σας (μέτριο ή σενιάν). Ο φούρνος θα ψήσει το φαγητό τέλεια, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε συνεχώς τη διαδικασία. Οπότε γιατί να κάνετε τη ζωή σας πολύπλοκη ενώ μπορεί να είναι απλή; Η Siemens προσφέρει έξυπνες, πρωτοποριακές λύσεις που κάνουν το μαγείρεμα και το ψήσιμο εκπληκτικά εύκολο και πρακτικό.

Όλοι οι φούρνοι με cookControl

Όλα μπροστά στα μάτια σας. Με απλά γραφικά και σχήματα.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κουζίνα, φούρνο ή compact συσκευή, με το σύστημα χειρισμού lightControl, όλα είναι πάντα μπροστά στα μάτια σας. Εσείς πιέζετε απλώς το διακόπτη on/off και ελέγχετε όλες τις λειτουργίες διαισθητικά και με απόλυτη σιγουριά. Τα μπλε φωτιζόμενα πλήκτρα και η λευκή μπάρα στην ψηφιακή οθόνη σας δείχνουν ποιες λειτουργίες είναι ήδη ενεργοποιημένες.

Το σύστημα χειρισμού lightControl με έγχρωμη οθόνη TFT κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ξεκάθαρα. Χάρη στην άριστη αντίθεση και την υψηλή ανάλυση, αυτή η οθόνη γραφικών είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη από οποιαδήποτε γωνία. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εμφανίζονται σαφή και κατανοητά γραφικά που σας ενημερώνουν άμεσα και διαισθητικά για όλες τις λειτουργίες. Η Siemens φέρνει το μέλλον στην κουζίνα σας.

Όλοι οι φούρνοι με lightControl

Σύστημα χειρισμού lightControl της Siemens

Σημαντικά λιγότερες απαιτήσεις καθαρισμού του φούρνου. Χάρη στην ειδική επίστρωση ecoClean από τη Siemens.

Φούρνοι Siemens με ecoClean
  • ecoClean

Οι φούρνοι Siemens με ecoClean είναι πολύ έξυπνοι – χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία, για να διαλύουν τις ακαθαρσίες και να μειώνουν τις οσμές τη στιγμή που σχηματίζονται. Μια λεπτή επίστρωση από μικροσκοπικά κεραμικά σφαιρίδια λειτουργεί σαν στυπόχαρτο, για να απορροφά το λίπος και άλλες ακαθαρσίες. Και αυτό το κάνει αμέσως μόλις ξεκινήσει το μαγείρεμα, το ψήσιμο και το γκριλ.

Το υλικό ecoClean αναγεννιέται κάθε φορά που θερμαίνεται - για όλο τον κύκλο ζωής της συσκευής. Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ειδική επίστρωση μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων στα εσωτερικά πλευρικά τοιχώματα και στην οροφή πολλών φούρνων Siemens. Οπότε μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή τα επιθετικά σπρέι για το φούρνο και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Όλοι οι φούρνοι με ecoClean

Τέλειο ψήσιμο και μαγείρεμα ακόμα πιο γρήγορα. Φούρνοι με ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων.

Ένας compact φούρνος Siemens με ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων δεν εξοικονομεί μόνο χώρο, αλλά είναι και πολύ πρακτικός. Όταν συνηθίσετε στη λειτουργία ενός συνδυαστικού μοντέλου, δεν θα ξέρετε πώς τα καταφέρνατε χωρίς αυτό.

Χάρη στο εκτενές μενού προγραμμάτων, μπορείτε να επιλέγετε λειτουργίες, όπως ξεπάγωμα ή προψήσιμο. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να φτιάξετε ένα ψητό, δεν θα χρειαστεί να βράσετε τις πατάτες. Η ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων μπορεί επίσης να συνδυαστεί με διάφορες μεθόδους θέρμανσης. Έτσι μπορεί να μειωθεί ο χρόνος μαγειρέματος έως και 50%. Είτε τον χρησιμοποιείτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ένας compact φούρνος με λειτουργία μικροκυμάτων εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε κάθε κουζίνα και κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Όλοι οι compact φούρνοι με ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι με λειτουργία μικροκυμάτων Siemens

Επαγγελματικό μαγείρεμα και ψήσιμο. Και συγχρόνως μέγιστη ευελιξία.

Οι ελεύθερες κουζίνες της Siemens κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή στην κουζίνα προσφέροντας πρακτικές λειτουργίες και κομψή σχεδίαση. Τα πολυάριθμα προγράμματα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη. Εσείς επιλέγετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας με τα εύχρηστα χειριστήρια και οι συσκευές αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Έτσι, ακόμα και στα πιο περίπλοκα πιάτα, το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Όλες οι ελεύθερες κουζίνες

Ελεύθερη κουζίνα Siemens